Test

Communicatieve vaardigheden verbeteren | Streef naar succes.

Communicatie: u ontkomt er niet aan.

Wenselijk of niet, uw communicatie staat nooit uit. Verlaat geen woord uw mond, dan verraadt uw lichaamstaal alsnog wat er in uw gedachten rondspookt. Het is dan ook goed om u daarvan bewust te zijn, u kunt hier ook uw voordeel mee doen. De manier waarop u communiceert kan namelijk erg bepalend zijn voor het doel dat u met deze communicatie wenst te behalen. Door op de juiste manier te communiceren, krijgt u dingen gedaan. De communicatie binnen een organisatie is dan ook erg belangrijk, deze heeft namelijk veel invloed op hoe de toekomst eruit komt te zien. Wilt u de communicatieve vaardigheden verbeteren binnen uw organisatie en optimaal communicatief optreden? Lees dan verder.

Rini Schreuder

Nu even niet de inhoud

Rini Schreuder is gespecialiseerd in de discipline: communicatieve performance. Door middel van masterclasses, lezingen en trainingen geeft hij op een ludieke manier weer hoe verbeterde communicatieve vaardigheden kunnen bijdragen aan het behalen van doelen.  De sessies zijn interactief en daardoor ‘eye opening’. Deelnemers beginnen met een gezonde dosis spanning, ze worden immers toch even uit hun comfortzone geplukt. Zij gaan naar huis met een voldaan gevoel en de motivatie om hun verbeterde communicatie toe te kunnen passen in de praktijk. Naast het feit dat er veel geleerd wordt, wordt er ook veel gelachen.

Zeer effectieve trainingen op maat

Communicatie komt natuurlijk in verschillende settings voor. Door voorbeelden uit de praktijk toe te lichten, schetst Rini een herkenbaar beeld. Rini kan diverse trainingen geven. Zo kan hij een training geven gericht op verbale- en non-verbale communicatie in het algemeen op de werkvloer, maar kan hij een team ook trainen om zo effectief mogelijk te vergaderen of te onderhandelen. Daarnaast biedt hij ook een mediaperformance training aan, waarin hij belicht op welke manier u het beste om kunt gaan met vragen van journalisten. Ook komt netwerk performance, leiderschapsperformance en teamwork performance in Rini zijn repertoire voor.

Rini maakt voor organisaties een training op maat. Dat betekent dat vooraf een intakegesprek plaatsvindt met de opdrachtgevers, waarin problemen en valkuilen aangekaart worden. Rini kan ook onderwerpen samenstellen, waardoor een training nog meer in lijn ligt met wat een organisatie nodig heeft. Een goede manier om het publiek geboeid te houden en om het meeste rendement te kunnen leveren aan de deelnemers. Bestaande problemen leveren passende oplossingen op, waar in teamverband over wordt gedacht. 

Bent u benieuwd of Rini uw organisatie kan helpen op dit gebied?

Vul dan onderstaande formulier in en neem vrijblijvend contact met Rini op!