Test

Gastspreker communicatie | Laat je inspireren.

Communiceren lijkt zo makkelijk.

We doen het de hele dag door. Met de één communiceert u anders dan met de ander. Communiceren doen we omdat we het gezellig vinden, maar we moeten het soms ook gebruiken om bepaalde resultaten te behalen. Communicatie is niet alleen een middel om dingen gedaan te krijgen, het is ook een onderdeel van een identiteit. Hoe een bedrijf communiceert is bepalend voor het beeld dat mensen van het bedrijf hebben. Het is dan ook goed om als bedrijf één lijn in de communicatie te trekken. Om de neuzen dezelfde kant op te zetten, kunt u een gastspreker communicatie uitnodigen. Rini Schreuder kan voor u een lezing op maat houden. Op een interactieve, ludieke en wetenschappelijk onderbouwde manier met voorbeelden uit de praktijk.

Nu even niet de inhoud

Wat kan Rini Schreuder voor u betekenen?

Iedere organisatie is anders en iedere organisatie loopt dan ook tegen andere problemen aan. Het is dan ook fijn als er een lezing op maat gemaakt wordt. Door vooraf de rode draad van de problemen binnen een organisatie te bespreken, kan Rini de lezing hier op aanpassen. Rini is al jarenlang werkzaam als gastspreker communicatie en weet dan ook als geen ander hoe een lezing te houden welke de vinger precies op de zere plek legt. Door een op maat gemaakte lezing zal iedere deelnemer zich aangesproken voelen, in combinatie met de interactie levert dit iedere keer weer lovende reacties op.

Waarover kan Rini zoal vertellen?

Rini Schreuder behandelt diverse vaardigheden. Kies voor een lezing welke puur gericht is op de communicatie op de werkvloer, of graaf wat dieper met een lezing over effectief onderhandelen. Of de zaal nu gevuld is met werknemers en/of werkgevers, Rini slaat nooit de plank mis. Hij heeft dan ook al in opdracht van vele grote bedrijven mogen werken, maar ook kleine bedrijven weet hij te ondersteunen op het gebied van communicatie. Communicatie is overal, het is aan u om ervoor te kiezen hoe u ermee omgaat.

Rini Schreuder

Vraag eens naar de mogelijkheden voor een training van Rini Schreuder op uw locatie door vrijblijvend onderstaande formulier in te vullen of contact op te nemen.