Test

Communicatie bij verandertrajecten | Een helpende hand.

Verandering is doorgaans niet het favoriete onderwerp van de medemens.

Sommige mensen blijven het liefst voor altijd vasthouden aan hetzelfde patroon. Verstand op nul en doen waar we goed in zijn. Dat is toch efficiënt? Zo denken veel mensen in het dagelijks leven, maar ook op de werkvloer is dit een regelmatig passerende gedachte. Voor even is een patroon misschien efficiënt, maar wanneer aan alle kanten wordt ingehaald door de concurrentie, dan is het tijd om het roer om te gooien. Niet iedereen is daar vaak even blij mee. Daarom is het goed om te investeren in communicatie bij verandertrajecten. Zo leert u hoe uw werknemers aan de hand te nemen en door het proces te begeleiden met een positieve blik op de toekomst. Zowel voor werkgever als werknemer.

verandering

Waarom hebben mensen moeite met verandering?

Het is toch leuk, even weer wat nieuws? Blijkbaar geldt dit niet voor iedereen. Verandering kan zelfs weerstand oproepen, maar waarom zit dit nu zo diep? Rini is gespecialiseerd in hoe te communiceren bij trajecten van verandering. Een reactie van weerstand, is vaak een gevolg van een verkeerde manier van communicatie, anders gezegd van communicatief optreden. Het is namelijk het communicatief optreden waarmee het verandertraject valt en staat. Rini heeft al jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven in een verandertraject en weet als geen ander hoe communicatie een dergelijk proces kan ondersteunen.

Kan ik Rini Schreuder inhuren om hier meer over te vertellen?

Ja, dat kan. Zowel op het niveau van werkgever als werknemer kan Rini trainingen geven. Rini wordt veelal geconsulteerd bij verandertrajecten voor sparring, masterclasses, coachingstrajecten en interactieve lezingen. Naast het feit dat zijn trainingen erg leerzaam en effectief zijn, zorgt zijn ludieke manier van optreden voor enige ontspanning. Hoofden worden leeggemaakt om gevuld te worden met goede ideeën, om gezamenlijk naar een mooi doel toe te werken.

Wilt u Rini inhuren?

Neem dan contact met hem op. Hij zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren! U kunt onderstaande formulier invullen.