Test

Communicatie coach | Leer doelen te behalen met communicatie.

De jaren lijken soms wel voorbij te vliegen.

Het ene moment zet u een handtekening bij de Kamer van Koophandel, het volgende moment bent u alweer bezig om uit te breiden. Soms vergeten we even dat tijd best kostbaar is. Verloren tijd kan niet meer ingehaald worden. Wat we binnen veel organisaties zien, is dat bij het startsein wordt medegedeeld welke koers het schip gaat varen, maar dat tussentijds de landkaart er niet meer bij gepakt wordt. We vergeten niet alleen hoe we moeten communiceren, we vergeten soms zelfs te communiceren. Wilt u weer één lijn in uw interne en ook externe communicatie? Raadpleeg dan een communicatie coach. U kunt daartoe vrijblijvend contact opnemen met Rini Schreuder om te bespreken wat hij voor uw situatie kan betekenen.

Rini schreuder

Rini is al jarenlang communicatie coach

Hij heeft al veel situaties meegemaakt waarin een bedrijven kampten met problemen op het gebied van communicatie. Bedrijven lopen vaak tegen dezelfde problemen aan. Mensen blijven immers mensen. Soms hebben zij het nodig om even wakker geschud te worden. Hij doet dat op ludieke en unieke wijze. Hij drukt medewerkers met hun neuzen op de feiten. Uiteindelijk is een gezamenlijk gevoel van ‘hart voor de zaak’ een mooie motivatie om als bedrijf te investeren in een verbeterde communicatie en dus in een excellentere communicatieve performance. Rini Schreuder laat in zijn interactieve trainingen, lezingen en coaching sessies medewerkers bewust worden van hun eigen communicatief optreden en dat van anderen. Hij laat het zien en beleven. Er wordt o.a. ingezoomd en gereflecteerd op je eigen communicatieve (on) vermogen. Dat doet hij op een respectvolle, ludieke en wetenschappelijk onderbouwde manier.

De reacties zijn lovend

Rini heeft al voor veel bedrijven, van klein tot groot, mogen fungeren als ondersteuning. De reacties zijn altijd lovend. Wat de trainingen van Rini zo effectief maken, dat is het feit dat hij deze geheel op maat maakt voor de organisatie. Aan de hand van een intakegesprek vooraf met de opdrachtgevers, brengt hij precies in kaart waar de pijnpunten van een organisatie liggen. Deelnemers zullen zich dan ook volledig herkennen in de geschetste situaties tijdens de sessies. Door specifiek in te gaan op de aangekaarte onderwerpen, zullen deelnemers zich veel meer betrokken voelen dan wanneer er een algemene lezing wordt gehouden. Wilt u het communicatief optreden en de communicatieve vaardigheden verbeteren binnen uw organisatie? Dan is Rini de coach die u zoekt. U kunt voor diverse trainingen bij hem terecht.

Vraag gerust naar de mogelijkheden; omdat de trainingen op maat gemaakt worden is er veel meer mogelijk dan wanneer u een bedrijf inhuurt met standaard trainingen. Zo kunt u het optimale uit de trainingen halen!

Communicatie coach nodig?

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een training op uw locatie. U kunt vrijblijvend onderstaande formulier invullen!